ALL TIMES ET	Sunday (2/26)	Monday (2/27)	Tuesday (2/28)	Wednesday (3/1)	Thursday (3/2)
7:30 AM	` <i>'</i>	Breakfast set by 7:30am	```	```	```
7:45 AM		breakjast set by 7.50am	Breakfast and GMA Breakout	Breakfast and Data for the Nation Breakout	Breakfast and GeoWomen Breakout
8:00 AM			(7:30-8:30am)	(7:30-8:30am)	(7:30-8:30am)
8:15 AM		GIO Academy	Hast State Smatlight	CCDC Opening	
8:30 AM 8:45 AM		Working Breakfast	Host State Spotlight Fresh Faces in PA GIS	FGDC Opening Partnering to Build the NSDI	
9:00 AM		Hybrid		0	Climate Resilience Session
9:15 AM		(Content to start at 8am and end by 10am)	Simplify Your Broadband Data	USGS: The Nation in 3D	Co-led by NSGIC & OGC (8:30-10am)
9:30 AM			Alaska's Broadband Challenge		
9:45 AM			National Broadband	USGS: Culvert Mapping	
10:00 AM		15 Min Transition	Map Challenges	Strategies & Attributes	15 Min Transition
10:15 AM			15 Min Break	15 Min Break	
10:30 AM			GIS Licensed Imagery		
10:45 AM		State-to-State	Is My Cloud GIS Secure?	HCDOT	
11:00 AM 11:15 AM		Speed Networking (10:15am to 12pm)	Underground Assets and 811	USDOT (10:30am - Noon)	
11:15 AW			Indoor Mapping for		State Caucus (10:15am - 1pm)
11:45 AM			Public Safety		
12:00 PM			Lunch & Learn		
12:15 PM		Orientation (1994)	(Noon - 1:30pm)	Coastal Caucus Lunch	
12:30 PM		Orientation / Welcome Lunch (Noon - 1:30pm)	Presentation to start by 12:30	(Noon - 1:30pm)	
12:45 PM		Presentation to start by 12:30	CLC Meeting running	Presentation to start by 12:30 Open to All	
1:00 PM			concurrently in breakout	Open to An	
1:15 PM		15 Min Transition	·	NOAAL NGC	
1:30 PM 1:45 PM		13 MIII HAIISILIOH	The Power of Community in Open Source GIS	NOAA's NGS Geodesy for the Geographer	
2:00 PM			Pandemic GIS Playbook		
2:15 PM	Board Retreat Hybrid	State Caucus (1:45pm-3:15pm)	NENA and National NG9-1-1	EPA	
2:30 PM			GIS Requirements for 2023 Ex-Typhoon Post-Storm Data	NHTSA National 911 Program GIS Project Update	
2:45 PM					
3:00 PM	(1-5pm ET)		Response Collaboration	15 Min Break	
3:15 PM		15 Min Transition	15 Min Break		
3:30 PM		Open Facilitated Discussion:	3DEP Data & Data Management Resources	Fed / State Networking	
3:45 PM 4:00 PM		Including Advocacy	Wanagement Nesources	(3:15 - 4:45pm)	
4:00 PM		(3:30-4:45pm)	Open Facilitated Discussion:	Open to All	
4:30 PM		Open to All	Data Storage		
4:45 PM		15 Min Transition	15 Min Transition	15 Min Transition	
5:00 PM					
5:15 PM	Hour Break	Business Partner / State	Business Partner / State	Business Partner / State	
5:30 PM		Speed Networking	Speed Networking	Speed Networking	
5:45 PM		(5-6:30pm)	(5-6:30pm)	(5-6:30pm)	
6:00 PM					
6:15 PM					
6:30 PM 6:45 PM			30 Min Break		
7:00 PM		Hour Break		Hour Break	
7:15 PM	Penguins vs. Lightning				
7:30 PM	@6pm		Constal Control		
7:45 PM	\$60 a seat	Dine Around	Spatial Social @ Aslin Beer Company	Dine Around	
8:00 PM	Details coming soon!	(restaurant list will be provided for	(7-9pm)	(restaurant list will be provided for	
8:15 PM	-	folk to coordinate their own reservations)		folk to coordinate their own reservations)	
8:30 PM				,	
8:45 PM					
9:00 PM			Hospitality Suite (Starting each evening at 9pm)		
10:00 PM			(Starting each evening at 9pm)		