ALL TIMES ET	Sunday (2/26)	Monday (2/27)	Tuesday (2/28)	"Fed Day" Wednesday (3/1)	Thursday (3/2)
7:30 AM 7:45 AM 8:00 AM		Breakfast set by 7:30am	Breakfast and <b>GMA Breakout</b> (7:30-8:30am)	Breakfast and  Data for the Nation Breakout  (7:30-8:30am)	Breakfast and <b>GeoWomen Breakout</b> (7:30-8:30am)
8:15 AM 8:30 AM 8:45 AM		GIO Academy Working Breakfast <i>Hybrid</i> (Content to start at 8am and end by 10am)	Host State Spotlight Fresh Faces in PA GIS	FGDC Opening Partnering to Build the NSDI	Climate Resilience Session Co-led by NSGIC & OGC (8:30-10am)
9:00 AM 9:15 AM 9:30 AM			Simplify Your Broadband Data  Alaska's Broadband Challenge	USGS: The Nation in 3D	
9:45 AM 10:00 AM		15 Min Transition	National Broadband Map Challenges	USGS: Culvert Mapping Strategies & Attributes	15 Min Transition
10:15 AM 10:30 AM		State-to-State Collaboration & Conversation (10:15am to 12pm)	15 Min Break GIS Licensed Imagery	15 Min Break	State Caucus (10:15am - 1pm)
10:45 AM 11:00 AM 11:15 AM 11:30 AM			Is My Cloud GIS Secure?  Underground Assets and 811  Indoor Mapping for Public Safety	<b>USDOT</b> (10:30am - Noon)	
11:45 AM 12:00 PM 12:15 PM 12:30 PM 12:45 PM 1:00 PM		Orientation / Welcome Lunch (Noon - 1:30pm) - Presentation to start by 12:30	Lunch & Learn (Noon - 1:30pm) Presentation to start by 12:30 CLC Meeting running	Coastal Caucus Lunch (Noon - 1:30pm) Presentation to start by 12:30 Open to All	
1:15 PM 1:30 PM	Board Retreat Hybrid (1-5pm ET)	15 Min Transition	The Power of Community in	NOAA's NGS	Grab-and-go Boxed Lunch & Snacks (set by 11:30 AM)
1:45 PM 2:00 PM 2:15 PM		State Caucus (1:45pm-3:15pm)	Open Source GIS  Pandemic GIS Playbook  NENA and National NG9-1-1	Geodesy for the Geographer  EPA	
2:30 PM 2:45 PM 3:00 PM			GIS Requirements for 2023  Ex-Typhoon Post-Storm Data Response Collaboration	NHTSA National 911 Program GIS Project Update 15 Min Break	
3:15 PM 3:30 PM		15 Min Transition	15 Min Break 3DEP Data & Data		
3:45 PM 4:00 PM 4:15 PM 4:30 PM		Open Facilitated Discussion: Including Advocacy (3:30-4:45pm) <i>Open to All</i>	Management Resources  Open Facilitated Discussion: Data Storage	Federal Partner Collaboration & Conversation (3:15 - 4:45pm) Open to All	
4:45 PM		15 Min Transition	15 Min Transition	15 Min Transition	
5:00 PM 5:15 PM 5:30 PM 5:45 PM 6:00 PM	Hour Break	Business Partner / State Speed Networking (5-6:30pm)	Business Partner / State Speed Networking (5-6:30pm)	Business Partner / State Speed Networking (5-6:30pm)	
6:15 PM 6:30 PM 6:45 PM	Penguins vs. Lightning Hockey Game Outing @6pm	Dine Around (restaurant list will be provided for attendees to coordinate their own reservations)	30 Min Break	Dine Around (restaurant list will be provided for attendees to coordinate their own reservations)	
7:00 PM 7:15 PM					
7:30 PM 7:45 PM 8:00 PM 8:15 PM 8:30 PM 8:45 PM			<b>Spatial Social</b> <i>@ Aslin Beer Company</i> (7-9pm)		
9:00 PM 10:00 PM			Hospitality Suite (Starting each evening at 9pm)		